Termeni si conditii

Informarea dumneavoastra asupra termenilor si conditiilor de mai jos este strict pentru folosirea acest site. Recomandam citirea cu atentie a

tuturor termenilor si conditiilor, pentru o utilizare optima a site-ului.

Produsele noastre. Informatii:

Noi promotas.ro incercam sa va prezentam cat mai corect diversitatea de culori, marimi, si sa fim cat mai concisi asupra descrierii produselor. Datorita unui volum mare de date insa asupra informatiilor referitoare la produs pot aparea mici scapari. De asemenea, monitorul pe care vedeti dumneavoastra culoarea produsului poate diferi de cea reala.

Comenzile dumneavoastra. Informatii:

Exista comenzi minime pe procedeul de imprimare si anume in serigrafie. Astfel, la comenzi mai mari de 100 buc. pe acelasi produs serigrafiat, nu veti mai plati sabloanele de serigrafie. Suntem atelier de serigrafie, ca atare sustinem productia, oferind avantaje transpuse in diverse oferte de pret. Preturile nu sunt afisate pe site, ele urmand sa va fie comunicate in urma intentiei inaintate de dumneavoastra prin butonul de cerere oferta de pe site, prin e-mail sau telefonic.

Factura nostra fiscala o vom emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult doua zile lucratoare.

Consideram comanda facuta pe acest site, conform legislatiei noastre, un contract intre clientul utilizator si PROMOTAS ADVERTISING SRL si trebuie executata de catre ambele parti, insemnand ca PROMOTAS ADVERTISING SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar clientul utilizator al site-ului se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Serviciile de transport sunt servicii pe care PROMOTAS ADVERTISING SRL le externalizeaza catre alte companii. Astfel, responsabilitatea acestor servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

In urma comenzii facute de clientul utilizator, datorita personalizarii la cererea clientului a produselor prezentate cu scop orientativ pe site-ul nostru, produsele sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale .

Inregistrarea ca membru si utilizarea cookieurilor

Datorita faptului ca nu avem preturile afisate , inregistrarea datelor dumneavoastra pe site-ul nostru nu este necesara. Totodata nu strangem sau nu colectam datele dumneavoastra personale, iar in ceea ce priveste cookie-urile nu le folosim nici pe cele de autentificare si nici pe cele de urmărire a comportamentului utilizatorilor.

Confidentialitatea datelor personale

Intrucat credem in libertatea utilizatorului noi promotas.ro ne angajam sa nu detinem sau sa colectam date personale informative despre utilizatori, decat in urma comenzii date de acesta si numai in scopul relatiei comerciale dintre prestator si utilizator.

Copyright

Ne aparam site-ul si elementele acestuia (elemente de grafica, text, etc) prin legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

*intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive; deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului; *informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site. *posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional. *neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP). *continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila
a utilizatorilor.